Recrutare

Te ajutăm să găsești cei mai buni angajați.

Un interviu de recrutare profesionist are ca scop nu doar stabilirea conformității candidatului potential. Este și prezentarea atractivă a companiei, atragerea candidaților potriviți, orientarea candidaților și toate într-o formă delicată care să lase impresii pozitive, chiar dacă candidatul va primi un refuz. 

Marina Shvidky, Director PRO HR

În ultimii ani piața muncii a evoluat semnificativ, iar efectele deficitului de angajați calificați, o simt toate companiile.

Concurența pentru atragerea candidaților  este destul de evidentă din numărul de anunțuri afișate pe portalurile de joburi. 

Un recruter profesionist poate face minuni.  

Știe cum să identifice necesitățile companiei și  va găsi întotdeauna soluții ca să atragă candidații oportuni. 


Folosim diverse istrumente și teste la interviuri.

Verificăm recomandările și analizăm scrupulos rezultatele ca să combinăm cu success candidații cei mai potriviți cu profilul companiei.

Evaluăm candidații urmărind motivația profesională și personală, experiența relevantă și aptitudinile.

În procesul de recutare sunt multe provocări pentru toți actorii vizați. Candidații dezorientați profesional, cv-uri  companii cu cerințe specifice, lipsa candidaților, discriminarea de gen sau virstă, sunt unele din cele mai răspîndite.

Punem experiența și profesionalismul nostru în Recrutare la dispoziția Dvs.

Solicită oferta

Forma de colaborare este adaptată întotdeauna la necesitatea companiei, numărul de angajați și domeniul de activitate. Externalizarea are multe avantaje: faci economii considerabile pînă la – 40%.

Sună acum: 069816492

alte Servicii

Securitatea și sănătatea muncii

Aplicarea legislației Securitate și  Sănătate în Muncă este obligatorie pentru toate companiile indiferent de forma de organizare si domeniu de activitate, iar respectarea acesteia este, în primul rînd, despre grija și respectul față de angajați. 

Dezvoltarea personalului

Nu e suficient să angajezi, trebuie să investești în dezvoltarea angajaților. Compania ta crește odată cu calitatea oamenilor care o reprezintă. 

ADMINISTRARE RESURSE UMANE

Deleghează responsabilitățile gestionării și evidenței resurselor umane specialiștilor PRO HR.