PRO HR – Afacerea D-stră devine mai simplă și plăcută cu noi.

Servicii principale

Pro HR ofera servicii externalizate total sau partial , adaptate necesitatilor si cerintelor clientilor, in domeniul:

Administrare Resurse Umane

Multe companii mici si mijlocii lasă evidența și administrarea Resurselor Umane pe seama contabililor, care la rîndul său nu sunt specialiști în domeniu și se încadrează doar parțial. Deseori din lipsa de informare și experiență, avînd puțini angajați se omite evidența resurselor umane lăsînd loc pentru erori și chiar încălcarea involuntară a legislației muncii, pe cînd aceasta fiind la fel de strictă și absolut necesară pentru companiile de orice marime indiferent de domeniul în care activează.

Vezi detalii

01

02

Organizare cerințe de  Securitate și Sănătate în Muncă

Sănătatea și Securitatea în Muncă este un domeniu puțin cunoscut și în mare parte ignorat atît de angajați cît și de angajatori. Pe cînd legislația SSM este una foarte strictă, iar importanța respectării acesteia deseori este egală cu sănătatea și viața unui om.

Vezi detalii

Contabilitate și Audit

O Contabilitate efectivă care asigura atît ordinea în actele de evidență contabilă cît și identificarea indicatorilor financiari cheie, care te vor ajuta sa-ti administrezi mai usor afacerea. Consultanță privind respectarea legislatiei fiscale, perfectarea actelor necesare, evidență contabilă și fiscală, prezentarea rapoartelor și achitarea impozitelor sunt printre serviciile ce le oferim ca afacerea D-vstră să prospere alaturi de noi.

Vezi detalii

03

Servicii adiționale

RECRUTARE

Un proces de recrutare bine organizat va asigura angajați calificați și responsabili.

PROGRAME DE ADAPTARE

Ați angajat candidatul potrivit, dar el /ea se poate încadra în procesul de lucru intr-o lună sau două, sau poate nu se va încadra nici peste trei, pentru că nu s-a adaptat.

PROGRAME DE EVALUARE

Pentru ce aveți nevoie de evaluare? Ce doriți să vedeți după? Au fost atinse obiectivele anuale propuse? Nu vă bazați doar pe senzatii, cifrele trebuie să vorbească.

TRAINING

Totul este în continuă schimbare. A sta pe loc (a stagna în dezvoltare) în mediu de afaceri de astăzi, e egal cu a merge înapoi.

ORGANIZARE EVENIMENTE CORPORATIVE

Nu se înteleg cei de la vînzari cu cei de la producere / în serviciul “oricare” prea ridicată e fluctuația / apar des conflicte. Individual sunt organizate jocuri tematice, ateliere, competitii sportive – care au rolulul de a forma și consolida echipe.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Aplicarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal