Pro HR este soluția perfectă pentru companiile care doresc să-și îmbunătățească afacerea cu resurse accesibile și cu impact pe termen lung.

Despre noi

Echipă de profesioniști pasionați de oameni și ordine. Cu o experiență semnificativă în domeniu de Administrare Resurse Umane, Management Sisteme de Calitate și Contabilitate. Suntem pregătiți să vă oferim soluții și servicii pentru sporirea afacerii D-stră. Suntem dinamici și permanent investim în educație și acumulare de cunoștințe noi, ce ne permite să creștem și să fim un partener de valoare pentru client.

Valorile noastre

Oamenii

Principala resursă importantă, care aduce valoare unei echipe, ce influențează succesul.

Familia

Prețuim timpul și momentele petrecute alături de cei apropiați (programul de muncă flexibil).

Egalitate

Abordare cu respect și interes pentru toți, angajați, client furnizori, parteneri, etc.

calitate

Oferim, promovăm și cerem. Deoarece calitatea are impact în timp, oferă siguranță și convinge.

dezvoltare

Nimic nu este mai constant decât o lume constant schimbătoare - Jonathan Swift.

De ce noi?

01.

Pentru că vrem ca afacerea D-stră să prospere, deoarece devenim responsabili de o parte din ea.

02.

Suntem speciali prin relațiile bazate pe respect și interes cu clienții noștri. Cu noi obțineți un parteneriat reciproc avantajos.

03.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții individuale, personalizate și adaptate dimensiunii și domeniului de activitate.

Ce oferim noi?

ANGAJAMENT A Preluăm procesele administrative de suport (hr si contabilitate), astfel ne asumăm angajamentul și devenim nu doar un simplu partener ci o parte interesată de succesul afacerii clientului.

ORGANIZARE O Nouă ne pasă de lucrurile care pot să sustragă, luînd timp și resurse fără valoare. Noi vă ajutăm să administrați afacerea cu costuri mai puține și vă focusați pe direcții importante.

SOLUȚII S Respectăm unicitatea fiecărui client și oferim soluții personalizate și instrumente moderne pentru fiecare individual.

Clienții noștri

Inițial am mers pe calea să avem un contabil par time, dar cu timpul ne-am convins că nu poate o personă să fie responsabilă de toate chestiunile administrative, în special Administrarea de Resurse Umane, Securitatea și Sănătatea în Muncă – sunt domenii unde contabilii au multe lacune sau chiar nu pot face față. Recomand tuturor companiilor mici și mijlocii să apeleze la externalizare către companii profesionale în domeniu. Acum avînd ca partener echipa PRO HR ne simțim mult mai sigur, suntem asigurați cu toate cerințele legale, iar costurile pur și simplu ne-au uimit, este mult mai accesibil, mai avantajos să externalizezi decît să angajezi pe cineva. Veronica Ceban Ploter Media SRL

Concurența în domeniul de activitate în care activez crește de zi cu zi, iar importanța respectării tuturor aspectelor legislative este vitală pentru afacere. Odată cu parteneriatul încheiat cu PRO HR am asigurat aplicarea corectă a tuturor cerințelor legislative atît pe Legislația muncii cît și cea fiscală. Modificările legislative sunt atît de fregvente, ei fiind o echipă de profesioniști care își fac treaba, aplică în termeni oportuni modificările necesare. Director Clinica stomatologica OCCIDENT.